Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Esztergom-Kertváros külterületi hulladékhalmai - Hulladekvadasz.hu

Esztergom-Kertváros külterületi hulladékhalmai

Esztergom-Kertváros Esztergom városrészéről érkezett az alábbi bejelentés, amiben a bejelentő az állandóan visszatérő illegális hulladéklerakásokra hívja fel a figyelmet.

Az város önkormányzatánál több alkalommal jelentette a kialakult illegális hulladéklerakásokat, de az elszállítást követő pár héten belül ismételten kihelyezésre kerültek különböző hulladékok. A hozzánk írt levelében reméli, hogy a most kialakult lerakatokat még csírájában sikerül elfojtani. Korábbi bejelentések Komárom-Esztergom megyéből ide kattintva elérhetőek.

Esztergom-Kertváros külterületi hulladékhalmai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Esztergom-Kertváros külterületi hulladékhalmai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A segítségüket szeretném kérni egy vissza-visszatérő illegális hulladéklerakás ügyében! Esztergom-Kertváros területén, a Temesvári utcában rendszeresen helyeznek el különféle hulladékokat, az út mentén több helyen is. Ha valaki megkezdi a sort, onnantól egyre csak gyűlik és gyűlik a szemét. Egy idő után aztán megjelennek a rókák, a kóbor kutyák, és élelem után kutatva elkezdik széttúrni a halmokat. Több alkalommal is jeleztem már az illetékes hatóság felé a problémát, akik az adott esetben el is járnak, elszállíttatják a szemetet, de pár hét múlva minden kezdődik előröl. A leginkább kedvelt területek a külső részek, ahol véget érnek a hétvégi házak, és kezdődik a bokros-füves pázsitos rész. Mindent leraknak: autógumit, háztartási hulladékot, építési törmeléket. Jelenleg a 917-es hrsz.-ú telekkel szemben van kialakulóban egy újabb szemétdomb, kérem, tegyék közzé honlapjukon az állapotokat, hátha sikerül ezúttal még csírájában elfojtani a problémát!”

Hulladék jellege: kommunális, építési, autógumi.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Esztergom-Kertváros a wikipedia szerint:

Esztergom-Kertváros Esztergom részönkormányzattal rendelkező városrésze. Irányítószáma 2509. A 2011-es népszámláláskor a városrésznek 6256 lakosa volt.

Fekvése
A mai Esztergom-Kertváros Nixbrót-dűlő, Kenyérmező-major, Esztergom-Tábor, és Szent István városrészekből szerveződött össze. 1995-ös adatok szerint területe 420 hektár, ebből belterület 297 hektár. A központi belterülettől két kilométerre délre fekszik, teljesen összeépülve Dorog városával. Délről nagyjából a Kenyérmezői-patak határolja.

A 111-es főút szeli ketté, valamint nemrég készült el a 117-es Tátra vezető – és Dorogot elkerülő – út. Kertvárosnak két saját vasútállomása van a Budapest–Esztergom-vasútvonalon, de az Esztergom-Tábor megállóhely nem üzemel. Itt található Esztergom repülőtere is. 2001-ben 1 878 lakás, 172 nem lakott üdülő, és 18 egyéb lakóegység állt a városrészen.

Forrás: wikipedia.

You may also like...