Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vaskapui út címkézett hulladéka Esztergomban

Az esztergomi Vaskapui út parkolójában ismeretlenek egy közepes méretű kupacnyi hulladékot helyeztek el illegálisan. Félő, hogy hamarosan nőni fog a kupac.

Általános tény, hogy ahová illegálisan hulladékot helyeznek el, oda hamarosan mások is hulladékot hordanak ki. Így érdemes minél előbb fellépni a kihelyezett hulladék felszámolására. A településről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A parkoló látványos eleme lett az éppen itt parkoló hulladék.

A parkoló látványos eleme lett az éppen itt parkoló hulladék.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A hétvégén túráztam és belebotlottam egy illegálisan lerakott hulladék kupacba. A helyszín: Esztergom, Vaskapui út parkoló. GPS: 47.789507, 18.768042”

Ruhák minden mennyiségben és kommunális hulladék.

Ruhák minden mennyiségben és kommunális hulladék.

A bejelentés időpontja: 2018.11.20.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes hulladék.

Veszélyes hulladék és irodaszerek az esztergomi szemétkupacban.

Veszélyes hulladék és irodaszerek az esztergomi szemétkupacban.

Helyszín/GPS:  47.789507, 18.768042

Az esztergomi Vaskapui út parkolójának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet