Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Napraforgótábla mellett gyűlik a szemét Tökölön - Hulladekvadasz.hu

Napraforgótábla mellett gyűlik a szemét Tökölön

Napraforgótábla mellett gyűlik a szemét  Tököl külterületi részén, nem messze a Tököli Parkerdő területétől.

A bejelentő a természetben való kirándulása alkalmával bukkant rá erre a helyszínre. A bejelentéséhez csatolt levelében ezt részletesen elmeséli.

A napraforgótábla mellett lerakott illegális hulladéklerakatok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A napraforgótábla mellett lerakott illegális hulladéklerakatok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász kollégák! Ismét túrán voltam, s mint ilyenkor szoktam, ismételten csak bejelenteni valóm lenne. A helyszín ezúttal mezőgazdasági haszonnövények táblái között futó földút. Gondolom erre se mezőőr se senki nem jár esténként, ezért a szemét éjszakai kihordását senki és semmi nem zavarja meg. Azzal etetném meg azt a kukoricát/szotyolát, ami ott terem az ilyen szeméttel szennyezett területen.

Mocskos és bűzös kommunális hulladék a mező közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mocskos és bűzös kommunális hulladék a mező közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ha már műanyag, miért nem a szelektív gyűjtőkbe autózza el a szemetelő? Vagy ha kommunális, miért nem a saját szemétkukájába viszi el? A képekről így sajnos lesüt a nemtörődömség és a pofátlanság, a retorzió nélküli lehetőség megragadása. Csak tudnám, az ilyen ember hogyan néz a gyermekei szemébe…”

 

Hulladék jellege: műanyag, autógumi, sitt és egyéb építési szemét, kommunális szemét.

Helyszín:    Tököl, Parkerdő út legvégét az 51107-es Szigetcsépi úttal összekötő mezőgazdasági földút kvázi teljes hossza

[codepeople-post-map]

A napraforgótábla melletti bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...