Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kecskeméti Kuruc tér hulladékhányadéka

Kecskeméti Kuruc tér helyszínén, a benzinkúttal szemben talált ismét hulladéklerakást kecskeméti hulladékvadászunk. Szinte kihányadták a szemetet az utca szélére.

Néha minket is komolyan meglep milyen emberek, milyen trehány emberek élnek köztünk. A kecskeméti kuruc tér helyszínéről beérkezett bejelentés egy az egyben ezt bizonyítja.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Kecskeméten a Kuruc téren a benzinkúttal szemben, a főút melletti épületnél találtam a képen látható hulladékrakást.”

Kecskemét város korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, ételmaradék, szerves hulladék.

Kecskeméti Kuruc tér hulladéklerakatáról szóló bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek