illegalis hulladek bejelentes

Kecskeméti Kuruc tér hulladékhányadéka

Kecskeméti Kuruc tér helyszínén, a benzinkúttal szemben talált ismét hulladéklerakást kecskeméti hulladékvadászunk. Szinte kihányadták a szemetet az utca szélére.

Néha minket is komolyan meglep milyen emberek, milyen trehány emberek élnek köztünk. A kecskeméti kuruc tér helyszínéről beérkezett bejelentés egy az egyben ezt bizonyítja.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Kecskeméten a Kuruc téren a benzinkúttal szemben, a főút melletti épületnél találtam a képen látható hulladékrakást.”

Kecskemét város korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, ételmaradék, szerves hulladék.

Kecskeméti Kuruc tér hulladéklerakatáról szóló bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet