Gyál Vasút utca – A gyáli hulladékvadászunk ismét lecsapott (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Gyál Vasút utca egy újabb helyszín, ami felkerült a Hulladékvadászok nagy-térképén, amiben láthatjuk gyáli hulladékvadászunk legújabb trófeáját.

Frissítve
2017.09.15.

Gyál Önkormányzatától az alábbi tájékoztatást kaptuk a mai nap folyamán.
A Vasút utcai hulladék vonatkozásában elmondható, hogy – ahogy a mellékelt cikkből is látható – a terület nem Önkormányzatunké, hanem a MÁV Zrt. tulajdona. Ezzel együtt Gyál Város mindent elkövet annak érdekében, hogy illetékességi területén található ingatlanok hulladékmentességét biztosítsa. Így a bejelentés alapján egyrészt felhívjuk a MÁV Zrt-t a tulajdonát képező terület rendben tartására, másrészt haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a Gyál Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft-vel a terület megtisztítása érdekében. 

A hulladekvadasz.hu jelzéseit minden alkalommal köszönettel vesszük, hiszen azonos célért dolgozunk: kifejezett célunk a tiszta, élhető, természeti környezettel összhangban lévő kertvárosi lakókörnyezet megteremtése.”

Köszönjük az önkormányzat részletes és baráti levelét. 


Korábban
2017.09.14.

A településről folyamatosan érkeznek a bejelentések, aminek külön örülünk, hiszen gomba mód szaporodnak a hulladékvadászok az országban. Az aktuális helyszín valószínűsíthetően a Máv Zrt. tulajdonát képezi. Országos probléma, hogy a szemetelők a vasúti területekre, vasúti sínek mellé hordják a szemetüket.

Gyál Vasút utca - Választék van BŐVEN! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gyál Vasút utca – Választék van BŐVEN! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ökoindustria – Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás egyik témája a Máv területeit súlyosan érintő illegális hulladéklerakás problémája is szerepel a Vasúttörténeti parkban november 8-10 között megrendezésre kerülő rendezvény programjában.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Gyálon található ez a depó a vasútállomás épületétől pár méterre a Vasút utca, a Móra Ferenc út és a Bem József út által közrezárt területen, közvetlenül a sinek mellett. Vajon ki hordja ide a szemetet?”

A korábbi Gyálról beérkezett illegális hulladék bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Gyál Vasút utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak, illetve a Máv Zrt.-nek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: