Zuglói ELMŰ épület mellett illegális szemétlerakó

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Zuglói ELMŰ épület mellett illegális szemétlerakó alakult ki, ami már évek óta gyötri a környéken élőket, mindez egy forgalmas útszakaszon a Kerepesi úton.

A zuglói hulladékvadász a bejelentésében felvett pár igen komoly kérdést. Többek közt, hogy lehetőség van-e rá, hogy egy tiltótábla kihelyezésével megakadályozzák a szemétlerakást, illetve milyen közegészségügyi problémával járhat az állandóan kialakuló hulladék felgyülemlése?

Jelenlegű állapotok a Kerepesi út 54-es szám előtt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Jelenlegű állapotok a Kerepesi út 54-es szám előtt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszínen évek óta ezek az állapotok uralkodnak. Van, hogy elszállítja az aktuális szerv a szemetet, de hamar ismét összegyűlik egy tetemes mennyiség, mindez a Kerepesi út csúcsforgalma mellett zajladik.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Érdeklődnék, hogy milyen módon lehetne felszámolni a napról napra bővülő szemétkupacot egy lakóház előtti, de kissé félreeső részen? Mondhatni illegális szemétlerakóvá avanzsálódott az elmúlt hónapok során. Hogy lehetne elérni, hogy a “SZEMÉTLERAKÁS HATÓSÁGILAG TILOS!” vagy hasonló tiltást jelző tábla/felirat kikerüljön? Illetve mivel büdös és fertőzés veszéllyel is jár, miként lehetne ezt az állapotot mielőbb megszüntetni. A hulladékkupac a XIV. kerületben a Kerepesi út 54.-es szám előtt található.”

Az ELMŰ épület és a hulladékelszállításra kijelölt terület, ami legtöbb esetben szemétdombként üzemel. / Fotó Google Maps

Az ELMŰ épület és a hulladékelszállításra kijelölt terület, ami legtöbb esetben szemétdombként üzemel. / Fotó Google Maps

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

ELMŰ épület melletti helyszínnel kapcsolatban érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: