Csór község határa nem csóró a szeméttől

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Csór község határában illegális hulladéklerakat magasodik ki a pusztából. A hulladék nem a határba való, hanem a kukába.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Csór határában a 8-as főúttól nem messze sitteszsákok halmaza ezen a gps koordinárán: 47.199997,18.233757”

Hulladék jellege: háztartási építési

[codepeople-post-map]

Csór község helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A település a wikipedia szerint

Fekvése
Székesfehérvár és Várpalota között fekszik, utóbbihoz kicsit közelebb. Egy kilométerre található Veszprém és Fejér megye határa. Északon a Bakony, délen a Sárrét öleli körbe. A szomszédos falvak közül egyedül Iszkaszentgyörgyre vezet út. A település kiemelt vízbázissal, rendkívül jó minőségű vízzel rendelkezik. A vízmű melletti hegyből fakadó karsztforrás látja el vízzel Székesfehérvárt és a helyi lakosokat. De egyéb források is léteznek, amelyek enyhén meleg vizűek.

Vasútállomása Csór-Nádasdladány, a falutól kb. 5 km-re a Székesfehérvár–Szombathely-vasútvonalon van. A község 2006-ig a 8-as főúton feküdt, ekkor megépült a Csórt elkerülő főútszakasz, a községen áthaladó út mellékúttá vált (82 101-es közút).

Forrás: wikipedia.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: