Iszkaszentgyörgyi és csóri határában szemétdomb

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Iszkaszentgyörgyi és csóri határában szemétdombról érkezett bejelentés egyik kedves hulladékvadászunk által. Tipikus külterületi szemétdomb, ahol szinte minden megtalálható.

A kupacban elektronikai, kommunális és építési hulladék is megtalálható. A bejelentő szerint már régóta itt lehet a szeméthalom. A település korábbi bejelentése ide kattintva elérhető.

Hulladékkupacok Iszkaszentgyörgy és Csór határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladékkupacok Iszkaszentgyörgy és Csór határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege: 
“Tisztelt Szerkesztők! Vasárnap délután bringával kirándultam a környéken. Iszkaszentgyörgy felé a Kisiszkai úton egy mezőgazdasági lehajtóban ez a látvány fogadott: Jelentős mennyiségű építési törmelék  (nem mostanában kerülhetett oda), bontott elektronikai termékek, műanyag és kommunális hulladék.  A hely sajátossága: iszkai zártkertek közelsége. Hazafelé  Székesfehérvárra a bokor takarásában meg lehet szabadulni a “tehertől”.”

A bejelentés időpontja: 2018.03.11.  – A bejelentést 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék típusa: elektronikai, műanyag, kommunális.

[codepeople-post-map]

Iszkaszentgyörgyi és csóri határából érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a Jysk helyi képviseletének.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: