Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén - Hulladekvadasz.hu

Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén

Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén már jó ideje keseríti meg az ott lakók életét. A bejelentő végső elkeseredettségében keresett fel minket, remélve a probléma megszűnését.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hölgyem/Uram! Nagy sajnálatomra,de szeretnék egy illegálisan lerakott szeméthalomról informálni Önöket! Mi ,Szolnok szélén lévő régebbi,kertvárosi részében lakunk a Tisza partján. Nagyon elkeserít,hogy a város lakói nem a szemétlerakókat használják hanem a mi lakóhelyünket. Mi, minden nap itt sétáltatjuk a kutyánkat és ez már borzasztó. A polgármesteri hivatalt, többször is hívtam ez ügyben, de érdemben senkivel sem tudtam beszélni! Segítségüket előre is Köszönjük!!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Szolnok kertvárosi részéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...