Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén

Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén már jó ideje keseríti meg az ott lakók életét. A bejelentő végső elkeseredettségében keresett fel minket, remélve a probléma megszűnését.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hölgyem/Uram! Nagy sajnálatomra,de szeretnék egy illegálisan lerakott szeméthalomról informálni Önöket! Mi ,Szolnok szélén lévő régebbi,kertvárosi részében lakunk a Tisza partján. Nagyon elkeserít,hogy a város lakói nem a szemétlerakókat használják hanem a mi lakóhelyünket. Mi, minden nap itt sétáltatjuk a kutyánkat és ez már borzasztó. A polgármesteri hivatalt, többször is hívtam ez ügyben, de érdemben senkivel sem tudtam beszélni! Segítségüket előre is Köszönjük!!”

Hulladék jellege: kommunális.

Szolnok kertvárosi részéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet