Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén - Hulladekvadasz.hu
Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén

Szemétdombok Szolnok kertvárosi részén már jó ideje keseríti meg az ott lakók életét. A bejelentő végső elkeseredettségében keresett fel minket, remélve a probléma megszűnését.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hölgyem/Uram! Nagy sajnálatomra,de szeretnék egy illegálisan lerakott szeméthalomról informálni Önöket! Mi ,Szolnok szélén lévő régebbi,kertvárosi részében lakunk a Tisza partján. Nagyon elkeserít,hogy a város lakói nem a szemétlerakókat használják hanem a mi lakóhelyünket. Mi, minden nap itt sétáltatjuk a kutyánkat és ez már borzasztó. A polgármesteri hivatalt, többször is hívtam ez ügyben, de érdemben senkivel sem tudtam beszélni! Segítségüket előre is Köszönjük!!”

Hulladék jellege: kommunális.

Szolnok kertvárosi részéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

VAN MÉG ITT, AMI ÉRDEKELHET