illegalis hulladek bejelentes

Török Flóris utca bolt mellé helyezett szemét

Share

A Török Flóris utca bolt mellé helyezettek ismeretlenek több zsák szemetet. Nincs ennél bosszantóbb ugye, amikor az ember portájára hordják a hulladékot.

Vajon ilyen esetben más szemetét a bolt tulajdonosának kellene elszállítania? Sajnos a válaszunk igen! Aktuális jogszabályok szerint a területre kihelyezett hulladékot minden esetben a tulajdonosnak kell elszállítania. Viszont, ha közterület, akkor az illetékes önkormányzatnak. A XX. kerületből is folyamatosan érkeznek a bejelentések, amik ide kattintva elérhetőek.

Nem egyszerű az élet. A szemetelőknek viszont elég könnyű. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nem egyszerű az élet. A szemetelőknek viszont elég könnyű. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Címzett! Bejelentést tennék szemétlerakásról, ugyanis a hétvégén leraktak egy adag szemetet az üzletünk mellé. Sajnos elég rendszeresen kapunk ilyen csomagokat. A cím : 1203 Budapest Török Flóris utca 26 (üzletsor)”

Hulladék jellege: kommunális.

A Török Flóris utca boltja mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Van még itt, ami érdekelhet