Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Török Flóris utca bolt mellé helyezett szemét - Hulladekvadasz.hu

Török Flóris utca bolt mellé helyezett szemét

A Török Flóris utca bolt mellé helyezettek ismeretlenek több zsák szemetet. Nincs ennél bosszantóbb ugye, amikor az ember portájára hordják a hulladékot.

Frissítve
2018.03.12.

Az illetékes önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Tisztelt Hulladékvadász! Tájékoztatom, hogy a Budapest XX. kerület, Török Flóris utcai pavilonok mellé lerakott illegális hulladékkal kapcsolatos bejelentés ügyében írásos megkeresést intéztünk a terület tulajdonosa, a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház felé a szükséges intézkedések megtétele céljából. „

Köszönjük az illetékes szervek munkáját!


Korábban
2018.02.13.

Vajon ilyen esetben más szemetét a bolt tulajdonosának kellene elszállítania? Sajnos a válaszunk igen! Aktuális jogszabályok szerint a területre kihelyezett hulladékot minden esetben a tulajdonosnak kell elszállítania. Viszont, ha közterület, akkor az illetékes önkormányzatnak. A XX. kerületből is folyamatosan érkeznek a bejelentések, amik ide kattintva elérhetőek.

Nem egyszerű az élet. A szemetelőknek viszont elég könnyű. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nem egyszerű az élet. A szemetelőknek viszont elég könnyű. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Címzett! Bejelentést tennék szemétlerakásról, ugyanis a hétvégén leraktak egy adag szemetet az üzletünk mellé. Sajnos elég rendszeresen kapunk ilyen csomagokat. A cím : 1203 Budapest Török Flóris utca 26 (üzletsor)”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Török Flóris utca boltja mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...