Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rohadó roncs zuglói Gyarmat utcában

Rohadó roncs található zuglói Gyarmat utcában. Az autón nincs rendszámtábla, emiatt a helyi rendészetnek felszólítás után kötelessége elszállítani.

Frissítve
2018.10.22.

Úgy néz ki egy gonddal és egy autóronccsal is kevesebb van Zuglóban. A bejelentőtől kapott legújabb kép szerint a rendszám nélküli autót elszállították.

Köszönjük az illetékes hatóságoknak az elvégzett munkát.


Korábban
2018.07.09.

Budapest XIV. kerületből folyamatosan érkeznek az autóronccsal kapcsolatos bejelentések. A korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözlöm! Találtam Zuglóban egy autóroncsot. Küldöm a képeket is. A pontos cím: Budapest 14. kerület, Gyarmat utca 91-93. Már nincs rajt rendszám sem. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.07.

Hulladék jellege: autóroncs.

A rohadó roncs helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek