Rohadó roncs zuglói Gyarmat utcában

Rohadó roncs található zuglói Gyarmat utcában. Az autón nincs rendszámtábla, emiatt a helyi rendészetnek felszólítás után kötelessége elszállítani.

Budapest XIV. kerületből folyamatosan érkeznek az autóronccsal kapcsolatos bejelentések. A korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözlöm! Találtam Zuglóban egy autóroncsot. Küldöm a képeket is. A pontos cím: Budapest 14. kerület, Gyarmat utca 91-93. Már nincs rajt rendszám sem. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.07.

Hulladék jellege: autóroncs.

A rohadó roncs helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet