Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rohadó roncs zuglói Gyarmat utcában - Hulladekvadasz.hu

Rohadó roncs zuglói Gyarmat utcában

Rohadó roncs található zuglói Gyarmat utcában. Az autón nincs rendszámtábla, emiatt a helyi rendészetnek felszólítás után kötelessége elszállítani.

Frissítve
2018.10.22.

Úgy néz ki egy gonddal és egy autóronccsal is kevesebb van Zuglóban. A bejelentőtől kapott legújabb kép szerint a rendszám nélküli autót elszállították.

Köszönjük az illetékes hatóságoknak az elvégzett munkát.


Korábban
2018.07.09.

Budapest XIV. kerületből folyamatosan érkeznek az autóronccsal kapcsolatos bejelentések. A korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Üdvözlöm! Találtam Zuglóban egy autóroncsot. Küldöm a képeket is. A pontos cím: Budapest 14. kerület, Gyarmat utca 91-93. Már nincs rajt rendszám sem. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.07.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A rohadó roncs helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...