Erdőspusztai Arborétum melletti szemétdomb

Az Erdőspusztai Arborétum melletti illegális hulladéklerakatáról kaptunk bejelentés Debrecenből. A bejelentő szerint a “csomag” Bánk településéről érkezhetett.

A helyszín Debrecen és Bánk településének a határán található. A Google Maps szerint még a civis városhoz tartozik. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Illegális szemétlerakás 2. alkalommal a Panoráma úton a Bánki Arborétummal szemben, (vegyes hulladék, és építési törmelék). (valószínűleg valamelyik bánki építkezésről). GPS: 47,4897423 21,7201286.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.10.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Az Erdőspusztai Arborétum melletti helyszínnel kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet