Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Erdőspusztai Arborétum melletti szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Erdőspusztai Arborétum melletti szemétdomb

Az Erdőspusztai Arborétum melletti illegális hulladéklerakatáról kaptunk bejelentés Debrecenből. A bejelentő szerint a „csomag” Bánk településéről érkezhetett.

A helyszín Debrecen és Bánk településének a határán található. A Google Maps szerint még a civis városhoz tartozik. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Illegális szemétlerakás 2. alkalommal a Panoráma úton a Bánki Arborétummal szemben, (vegyes hulladék, és építési törmelék). (valószínűleg valamelyik bánki építkezésről). GPS: 47,4897423 21,7201286.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.10.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Az Erdőspusztai Arborétum melletti helyszínnel kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...