Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Erdőspusztai Arborétum melletti szemétdomb

Az Erdőspusztai Arborétum melletti illegális hulladéklerakatáról kaptunk bejelentés Debrecenből. A bejelentő szerint a “csomag” Bánk településéről érkezhetett.

A helyszín Debrecen és Bánk településének a határán található. A Google Maps szerint még a civis városhoz tartozik. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Illegális szemétlerakás 2. alkalommal a Panoráma úton a Bánki Arborétummal szemben, (vegyes hulladék, és építési törmelék). (valószínűleg valamelyik bánki építkezésről). GPS: 47,4897423 21,7201286.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.10.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Az Erdőspusztai Arborétum melletti helyszínnel kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek