Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Játszótér melletti szemétdomb Szigetszentmiklóson - Hulladekvadasz.hu

Játszótér melletti szemétdomb Szigetszentmiklóson

Játszótér melletti szemétdombra lett figyelmes szigetszentmiklósi hulladékvadászunk. A képeket elnézve olyan, mintha lomtalanítás lenne, de nincs.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Egyre növekvő kupac Szigetszentmiklóson a Miklós téri játszótér mellett. Szigetszentmiklóson nincs megadott időpont lomtalanításra. Kérni kell, ha szeretnénk, minden lakos kérheti egy évben egyszer. Szerintem ez most ott nem az. Helyszín: Szigetszentmiklós, Miklós tér 17, 2310 Magyarország.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.11.

Hulladék jellege: háztartási

[codepeople-post-map]

A szigetszentmiklósi játszótér helyszínével kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...