Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Játszótér melletti szemétdomb Szigetszentmiklóson

Játszótér melletti szemétdombra lett figyelmes szigetszentmiklósi hulladékvadászunk. A képeket elnézve olyan, mintha lomtalanítás lenne, de nincs.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egyre növekvő kupac Szigetszentmiklóson a Miklós téri játszótér mellett. Szigetszentmiklóson nincs megadott időpont lomtalanításra. Kérni kell, ha szeretnénk, minden lakos kérheti egy évben egyszer. Szerintem ez most ott nem az. Helyszín: Szigetszentmiklós, Miklós tér 17, 2310 Magyarország.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.11.

Hulladék jellege: háztartási

A szigetszentmiklósi játszótér helyszínével kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek