Játszótér melletti szemétdomb Szigetszentmiklóson

Játszótér melletti szemétdombra lett figyelmes szigetszentmiklósi hulladékvadászunk. A képeket elnézve olyan, mintha lomtalanítás lenne, de nincs.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egyre növekvő kupac Szigetszentmiklóson a Miklós téri játszótér mellett. Szigetszentmiklóson nincs megadott időpont lomtalanításra. Kérni kell, ha szeretnénk, minden lakos kérheti egy évben egyszer. Szerintem ez most ott nem az. Helyszín: Szigetszentmiklós, Miklós tér 17, 2310 Magyarország.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.11.

Hulladék jellege: háztartási

A szigetszentmiklósi játszótér helyszínével kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet