Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Andor utca parkolójában gyanús alakok

Az Andor utca parkolójában illegális tevékenységet vélt felfedezni a bejelentő. Valaki(k) folyamatosan oda viszi(k) a feleslegessé vált hulladékot.

Budapest XI. kerületéből már nem az első bejelentés érkezett már idén, népszerű a szemetelők körében. Korábbiak ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözlet! Az XI. kerületi Andor utcának 1-3 mögötti parkolóban pár napja el kezdett gyarapodni építési hulladék szerű kupac. A mai napon (2018.07.15.) a képen látható fehér autóból pakoltak ki hulladékot, sajnos a pakolást nem sikerült megörökíteni. Rendszámát sem sikerül pontosan látnom. Köszönöm, ha utánajárnak az ügynek.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.15.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 1119 Budapest, Andor utca 1-3.

Az Andor utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek