Andor utca parkolójában gyanús alakok

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az Andor utca parkolójában illegális tevékenységet vélt felfedezni a bejelentő. Valaki(k) folyamatosan oda viszi(k) a feleslegessé vált hulladékot.

Budapest XI. kerületéből már nem az első bejelentés érkezett már idén, népszerű a szemetelők körében. Korábbiak ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözlet! Az XI. kerületi Andor utcának 1-3 mögötti parkolóban pár napja el kezdett gyarapodni építési hulladék szerű kupac. A mai napon (2018.07.15.) a képen látható fehér autóból pakoltak ki hulladékot, sajnos a pakolást nem sikerült megörökíteni. Rendszámát sem sikerül pontosan látnom. Köszönöm, ha utánajárnak az ügynek.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.15.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 1119 Budapest, Andor utca 1-3.

[codepeople-post-map]

Az Andor utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: