Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Dány külterületi hulladéklerakata

Dány településről beérkezett első bejelentésben egy külterületi szemétdombnak lehetünk tanúi és az ott megtalálható mindenféle hulladéknak.

Frissítve
2018.11.17.

Dány Önkormányzata tájékoztatott bennünket, hogy a területről a hulladékot elszállíttatták:
“Illegális szemétlerakással kapcsolatosan tájékoztatom, hogy a megadott GPS – 47.496586, 19.505291 – koordináta alapján hatóságunk, I/806/2018. iktatószámon, 2018.09.26-án az ingatlan tulajdonosát tájékoztatta illegálisan elhelyezett szemétről, az ingatlan tulajdonosa a lerakott szemetet elszállított. “

Köszönjük az illetékes önkormányzat hathatós közreműködését a területen kialakult hulladékprobléma felszámolásában.


Korábban
2018.07.20.

Természetesen a bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A volt Nagybani piac két behajtójánál (pár éve nem járhatnak be járművek, mert földsáncot húztak oda) gyűlik a szemét. Az építési hulladéktól kezdve  a festékes vödrökön és PET palackokon át a szivacstáblákig sok minden megtalálható. Dányt és Dány-Szentkiályt összekötő közút 25-ös és 26-os km tábla közt, a volt Nagybani piac behajtóinál.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: építési, kommunális.

Helyszín/GPS: 47.496586, 19.505291

Dány helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek