Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Dány külterületi hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Dány külterületi hulladéklerakata

Dány településről beérkezett első bejelentésben egy külterületi szemétdombnak lehetünk tanúi és az ott megtalálható mindenféle hulladéknak.

Frissítve
2018.11.17.

Dány Önkormányzata tájékoztatott bennünket, hogy a területről a hulladékot elszállíttatták:
„Illegális szemétlerakással kapcsolatosan tájékoztatom, hogy a megadott GPS – 47.496586, 19.505291 – koordináta alapján hatóságunk, I/806/2018. iktatószámon, 2018.09.26-án az ingatlan tulajdonosát tájékoztatta illegálisan elhelyezett szemétről, az ingatlan tulajdonosa a lerakott szemetet elszállított. „

Köszönjük az illetékes önkormányzat hathatós közreműködését a területen kialakult hulladékprobléma felszámolásában.


Korábban
2018.07.20.

Természetesen a bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A volt Nagybani piac két behajtójánál (pár éve nem járhatnak be járművek, mert földsáncot húztak oda) gyűlik a szemét. Az építési hulladéktól kezdve  a festékes vödrökön és PET palackokon át a szivacstáblákig sok minden megtalálható. Dányt és Dány-Szentkiályt összekötő közút 25-ös és 26-os km tábla közt, a volt Nagybani piac behajtóinál.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: építési, kommunális.

Helyszín/GPS: 47.496586, 19.505291

[codepeople-post-map]

Dány helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...