Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sülysápi volt homokbánya hulladéklerakatai - Hulladekvadasz.hu

Sülysápi volt homokbánya hulladéklerakatai

A sülysápi volt homokbánya hulladéklerakatai hívja fel a figyelmet természetjáró hulladékvadászunk, amiben madarak élőhelyét szemétről számol be.

A településről érkezett első bejelentés is ez egyben. Sajnos van egy olyan érzésünk, hogy nem az utolsó.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Gyurgyalagok, partifecskék ellettére. és sok-sok szemete… Pár évente nekiugrik a közösség jobbik fele és részben egészében összeszedi… De sok helyen, pl. itt sem latszik a vége… Helyszín a sülysápi volt homokbanya.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.01.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.468567, 19.497767

[codepeople-post-map]

A sülysápi helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Sülysáp város Pest megyében, a Nagykátai járásban. Tápiósáp és Tápiósüly egyesülésével jött létre.

Fekvése
Sülysáp Budapesttől keletre a Gödöllői-dombság nyúlványainak végén helyezkedik el, az Alsó-Tápió völgyében. Sülysáp szép földrajzi fekvésű környezetben van, szelíd dombok, jó termőföldek, halastavak, az Alsó-Tápió és a Sápi-patak teszik érdekessé és széppé.

Megközelítése
A települést a 31. számú főútvonal szeli át, valamint keresztülhalad a városon a Budapest-Újszász-Szolnok villamosított vasúti fővonal.

Története
Két régi falu, Tápiósáp és Tápiósüly, 1950-ben egyesült. 1954-ben az egyesítésük megszűnt, majd 1970-ben ismét létrejött belőlük Sülysáp.

2013. július 15. napján kapott városi címet.

Forrás: wikipedia.

You may also like...