Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sülysápi volt homokbánya hulladéklerakatai

A sülysápi volt homokbánya hulladéklerakatai hívja fel a figyelmet természetjáró hulladékvadászunk, amiben madarak élőhelyét szemétről számol be.

A településről érkezett első bejelentés is ez egyben. Sajnos van egy olyan érzésünk, hogy nem az utolsó.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Gyurgyalagok, partifecskék ellettére. és sok-sok szemete… Pár évente nekiugrik a közösség jobbik fele és részben egészében összeszedi… De sok helyen, pl. itt sem latszik a vége… Helyszín a sülysápi volt homokbanya.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.01.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.468567, 19.497767

A sülysápi helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Sülysáp város Pest megyében, a Nagykátai járásban. Tápiósáp és Tápiósüly egyesülésével jött létre.

Fekvése
Sülysáp Budapesttől keletre a Gödöllői-dombság nyúlványainak végén helyezkedik el, az Alsó-Tápió völgyében. Sülysáp szép földrajzi fekvésű környezetben van, szelíd dombok, jó termőföldek, halastavak, az Alsó-Tápió és a Sápi-patak teszik érdekessé és széppé.

Megközelítése
A települést a 31. számú főútvonal szeli át, valamint keresztülhalad a városon a Budapest-Újszász-Szolnok villamosított vasúti fővonal.

Története
Két régi falu, Tápiósáp és Tápiósüly, 1950-ben egyesült. 1954-ben az egyesítésük megszűnt, majd 1970-ben ismét létrejött belőlük Sülysáp.

2013. július 15. napján kapott városi címet.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek