Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Spontán szeméttelep terrorizálja Csepel lakosságát - Hulladekvadasz.hu

Spontán szeméttelep terrorizálja Csepel lakosságát

Spontán szeméttelep terrorizálja Csepel lakosságát. Ahogy a területet az önkormányzat kitakarítja a szemét vissza és visszatér.

Sajnos Budapest XXI. kerülete se mentesül a szemetelő hordák okozta pusztítástól. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Egy Csepeli spontán kialakult szeméttelep felszámolásával kapcsolatban kérném szépen megtisztelő segítségüket. A probléma sajnos évek óta fennáll, hetente elviszi az önkormányzat a szemetet, de az egy nap alatt újratermelődik.

A szemetelők szemétdombján még kényelmes fotelek is megtalálhatóak.

A szemetelők szemétdombján még kényelmes fotelek is megtalálhatóak.

A szeméttelep a Védgát utca-Corvin út háromszögben található. A szeméthalmaz nagyon büdös és utoljára fel is gyújtották. Segítségüket előre is köszönöm: Budapest XXI. kerületi lakos”

A bejelentés időpontja: 2018.08.14.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.435884, 19.076122

[codepeople-post-map]

A spontán szeméttelep csepeli helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...