Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Patkányok és hulladék a XV. kerületi MÁV őrháznál - Hulladekvadasz.hu

Patkányok és hulladék a XV. kerületi MÁV őrháznál

Patkányok és hulladék található Budapest XV. kerületi helyszínen egy a vasúti sínek mellett álló elhagyatott MÁV őrház mellett.

A jó idő a patkányoknak is ideális a szaporodásra. Naponta egyre több olyan illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést kapunk, ahol a patkányok tábort vertek. Budapest XV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Körülbelül két hete kerül ide ez a szemét kupac, aminek már egy szürke lakója is van (PATKÁNY).

A cím:  Budapest XV. ker. Harsányi Kálmán utca és Székely Elek utca kereszteződésénél található MÁV őrház mellett.  Mivel a vasúti pálya túlsó felén van, lehet, hogy Újpesthez tartozik.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.15.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.583967, 19.119392

A patkányok és hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...