Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Patkányok és hulladék a XV. kerületi MÁV őrháznál

Patkányok és hulladék található Budapest XV. kerületi helyszínen egy a vasúti sínek mellett álló elhagyatott MÁV őrház mellett.

A jó idő a patkányoknak is ideális a szaporodásra. Naponta egyre több olyan illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést kapunk, ahol a patkányok tábort vertek. Budapest XV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Körülbelül két hete kerül ide ez a szemét kupac, aminek már egy szürke lakója is van (PATKÁNY).

A cím:  Budapest XV. ker. Harsányi Kálmán utca és Székely Elek utca kereszteződésénél található MÁV őrház mellett.  Mivel a vasúti pálya túlsó felén van, lehet, hogy Újpesthez tartozik.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.15.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.583967, 19.119392

A patkányok és hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek