Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Faápolás Magyar Bajnokság eseményén plogging a Városmajorban - Hulladekvadasz.hu

Faápolás Magyar Bajnokság eseményén plogging a Városmajorban

A Faápolás Magyar Bajnokság a Főkert által idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre, ahol helyet kap a JÖN Alapítvány által szervezett plogging is.

A FŐKERT Nonprofit Zrt. kezelésében álló Városmajor gyönyörű parkja, és fái adnak otthont a IV. Faápoló Magyar Bajnokságnak 2018. augusztus 25-26-án.

Miről is szól a Faápoló bajnokság?

Famászó-faápoló versenyeket a világ számos országában tartanak, valamint Európa, és világbajnokságot is. A versenyek állomásai a mindennapi munkát imitálják, azzal a kivétellel, hogy favágás nem történik. A versenyzőknek több állomáson kell, összemérjék tudásukat, ügyességüket, gyorsaságukat.

Magyarországon immár ez a IV. bajnokság. A versenyek meghonosításában a Magyar Faápolók Egyesülete is fontos szerepet vállalt. Az ezt megelőző három bajnokságnak Szeged (2) és Budapest (1) városa adott otthont, ami évről évre új helyszínen kerül megrendezésre.

Az eseményt sokszínű, változatos, környezettudatos ismeretterjesztő előadások, programok, színesítik majd, továbbá faápoló eszközök, felszerelések bemutatója. A tavalyi eseményről szóló videó-összeállítást a kőbányai TV10 készítette.

A faápolási verseny mellett a Főkert Nonprofit Zrt. és a JÖN Alapítvány margitszigeti közös plogging rendezvényének sikerének köszönhetően ismét közös szemétszedő kocogást, avagy plogging eseményt rendez. Az alapítvány önkéntesei szombaton a plogging – szemétszedő kocogásra mindenkit várnak szeretettel. A verseny 16:00-kor kezdődik és közel 1 órát vesz igénybe. Az eseményhez a facebook oldalon lehet csatlakozni ide kattintva.

A Főkert biztosítja ploggingon részvevők számára a zsákokat, kesztyűket és a JÖN Alapítványnak rendelkezésére bocsájt egy 3*3 -as sátrat, ahol az alapítvány programokkal is készül.

A margitszigeti esemény videó összefoglalóját mindenkinek ajánljuk figyelmébe.

A Faápolás Magyar Bajnokság eseményén megrendezésre kerülő plogging egy újabb lehetőség arra, hogy a természet és sportkedvelők ismét találkozhassanak.

Addig is csatlakozz a Plogging Hungary csoportunkhoz, ahol a magyarországi öko-fitnesz kedvelői gyülekeznek. Továbbá ha te is ploggingot szerveznél ajánljuk mindenki figyelmébe a szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösség teremtő honlapunk öko-fitnesz szervező lehetőségét.

You may also like...