Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mikulás csomagok egy zuglói autóroncson - Hulladekvadasz.hu

Mikulás csomagok egy zuglói autóroncson

Mikulás csomagok lelőhelyére bukkant egy arra járó hulladékvadász egy zuglói autóroncson nem messze a Puskás Ferenc stadiontól.

Kimondhatjuk már biztosan a több tucat autóronccsal kapcsolatos bejelentés miatt, hogy Zugló Budapest roncsa-autótemetőjévé vált. A hulladekvadasz.hu 2 és féléves fennállása alatt több mint 50 elhagyott / magára hagyott autóról kaptunk bejelentést. A mostani bejelentésben szereplő autón még ott a rendszám tábla, ahogyan közel 20 mikulás csomag is.

Valaki tudja még számolni, hogy ezen a személygépjárművön vajon mennyi mikulás csomag került már ki?

Valaki tudja még számolni, hogy ezen a személygépjárművön vajon mennyi mikulás csomag került már ki?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Én őszintén nem értem, hogy mi történik Zuglóban. Máshol simán elszállítják az autót, vagy kerékbilincset tesznek rá. Itt valami nem stimmel. Vagy esetleg tudjak, hogy úgysem tudjak behajtani (bár ott van a rendszám), így otthagyjak az enyészetnek? Amúgy a tulajt sem értem  Ha elvinne bontóba, legalább pár tízezer forintot kapna érte, így meg ott rohad szét.

A bejelentés időpontja: 2018.09.01.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: 47.503857, 19.091406

[codepeople-post-map]

Mikulás csomagok gyűjtőhelyének számító autó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...