Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mikulás csomagok egy zuglói autóroncson

Mikulás csomagok lelőhelyére bukkant egy arra járó hulladékvadász egy zuglói autóroncson nem messze a Puskás Ferenc stadiontól.

Kimondhatjuk már biztosan a több tucat autóronccsal kapcsolatos bejelentés miatt, hogy Zugló Budapest roncsa-autótemetőjévé vált. A hulladekvadasz.hu 2 és féléves fennállása alatt több mint 50 elhagyott / magára hagyott autóról kaptunk bejelentést. A mostani bejelentésben szereplő autón még ott a rendszám tábla, ahogyan közel 20 mikulás csomag is.

Valaki tudja még számolni, hogy ezen a személygépjárművön vajon mennyi mikulás csomag került már ki?

Valaki tudja még számolni, hogy ezen a személygépjárművön vajon mennyi mikulás csomag került már ki?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Én őszintén nem értem, hogy mi történik Zuglóban. Máshol simán elszállítják az autót, vagy kerékbilincset tesznek rá. Itt valami nem stimmel. Vagy esetleg tudjak, hogy úgysem tudjak behajtani (bár ott van a rendszám), így otthagyjak az enyészetnek? Amúgy a tulajt sem értem  Ha elvinne bontóba, legalább pár tízezer forintot kapna érte, így meg ott rohad szét.

A bejelentés időpontja: 2018.09.01.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: 47.503857, 19.091406

Mikulás csomagok gyűjtőhelyének számító autó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek