Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rátót utca szemétdombja a Rákos-patak mellett

A Rátót utca és a Gvadányi utca sarkánál a bejelentő szerint hulladékpatthelyzet alakult ki Zuglóban. A végső elkeseredésében hozzánk fordult.

A bejelentésében leírja, hogy Zugló Városüzemeltetése tud a kialakult hulladékproblémáról, de nem ők az illetékesek a terület takarításában kapcsolatban. Levelében arra kér minket, hogy keressük meg a probléma megoldóját. Bízunk benne, hogy segítségünkkel a kialakult állapotok hamarosan megoldódnak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 1 hónapja gyűlik a szemétkupac Budapest 14. kerület Gvadányi és Rátót utca sarkán. Mai napon több szervnél is bejelentettem, viszont sajnos egyiktől sem kaptam megnyugtató választ, hogy igen, intézkedünk, hogy mielőbb el legyen szállítva a szemét, ezért is írok Önöknek. A Város Üzemeltetés tud róla elmondásuk szerint, viszont mivel úttest és járda közötti zöldsávban van a szemét, ezt nem ők szállítják el… Kérem segítségüket, kinek lehet ezt úgy jelezni, hogy a szemétlerakó mielőbb megszűnjön. Köszönettel, egy helyi lakó.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.01.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.511103, 19.150101

A zuglói Rátót utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek