Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rátót utca szemétdombja a Rákos-patak mellett - Hulladekvadasz.hu

Rátót utca szemétdombja a Rákos-patak mellett

A Rátót utca és a Gvadányi utca sarkánál a bejelentő szerint hulladékpatthelyzet alakult ki Zuglóban. A végső elkeseredésében hozzánk fordult.

A bejelentésében leírja, hogy Zugló Városüzemeltetése tud a kialakult hulladékproblémáról, de nem ők az illetékesek a terület takarításában kapcsolatban. Levelében arra kér minket, hogy keressük meg a probléma megoldóját. Bízunk benne, hogy segítségünkkel a kialakult állapotok hamarosan megoldódnak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 1 hónapja gyűlik a szemétkupac Budapest 14. kerület Gvadányi és Rátót utca sarkán. Mai napon több szervnél is bejelentettem, viszont sajnos egyiktől sem kaptam megnyugtató választ, hogy igen, intézkedünk, hogy mielőbb el legyen szállítva a szemét, ezért is írok Önöknek. A Város Üzemeltetés tud róla elmondásuk szerint, viszont mivel úttest és járda közötti zöldsávban van a szemét, ezt nem ők szállítják el… Kérem segítségüket, kinek lehet ezt úgy jelezni, hogy a szemétlerakó mielőbb megszűnjön. Köszönettel, egy helyi lakó.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.01.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.511103, 19.150101

[codepeople-post-map]

A zuglói Rátót utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...