Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rongyos hulladéklerakat Pilisvörösvár külterületén - Hulladekvadasz.hu

Rongyos hulladéklerakat Pilisvörösvár külterületén

Rongyos hulladéklerakat borzolja az arra bringázó szemfüles hulladékvadászunk kedélyeit, amit Pilisvörösvár külterületén talált.

Tetszik, vagy nem tetszik, de egyre többen érzik úgy hogy a hulladékuktól csak ilyen módon tudnak megszabadulni. A kialakult hulladékproblémát továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak. Pilisvörösvárról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Pilisvörösvár és Csobánka között (Csobánkai u.), az út jobb szélén (Csobánkáról) egy földút bekötőjénél mindenféle hulladék éktelenkedik. Építési, háztartási és műanyag. Nincs mit mondanom, tipikus gaztett, tipikus helyszín, tipikus hulladék.

A bejelentés időpontja: 2018.08.13. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.629472, 18.927111

[codepeople-post-map]

A pilisvörösvári rongyos hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...