Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ne égess, komposztálj! - JÖN őszi kampány - Hulladekvadasz.hu

Ne égess, komposztálj! – JÖN őszi kampány

Ne égess, komposztálj! címmel a JÖN Alapítvány a tavaly őszi kampányához hasonlóan ismét a komposztálás népszerűsítésébe kezd.

Az ősz beálltával a lehulló levelek és kerti zöldhulladék problémáját sokan komposztálás helyett égetéssel oldják meg, amivel nem csak a saját, de a környezetük egészségét is veszélyeztetik.

A szervezet kampánya kimondottan az avarégetés súlyosan egészségkárosító országos problémájára hívja fel a figyelmet, illetve a komposztálás népszerűsítését tűzi ki célul. A kampányban több új esemény és megmozdulás is belekerült.

Ne égess, komposztálj! 2018 kampány elemei

  • Szemléletformáló cikkek a hulladekvadasz.hu komposzt rovatában,
  • Komposztáló-szépségverseny,
  • Csúzlis magültetés, komposztgranulátummal,
  • Komposztálás népszerűsítése a közösségi médiában,
  • Komposzt-barát és komposztáló kereső webes és applikációs környezetben,
  • Rendezvényeken való megjelenés, előadások,
  • „X vegyszer” – a titkos összetevő.

A Komposztáló-szépségverseny főtámogatója az Oázis kertészet.

A kampány több különböző eseményeiről a hulladekvadasz.hu -n és a komPOSZTolok facebook oldalon lehet első ízben értesülni. A kampányunkhoz több a témában érdekelt társadalmi szervezet csatlakozását is várjuk, hogy minél szélesebben tudjuk az országos problémát orvosolni. Az országos kampány október 1-jével indul és egészen november végéig tart.

Mi csak annyit kérünk:

Ne égess, komposztálj!

You may also like...