Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lakberendezést áruló győri bolt lépcsője alatt szemét

Lakberendezést áruló bolthálózat szervizlépcsője alatt szemét, pontosabban paplan, matrac és kommunális hulladék. Vélhetően egy volt hajléktalan lakk, de csak volt?

Nem tudjuk, de a Google Maps Street view felvételei szerint még pár éve nem volt itt. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a terület magántulajdon. Továbbítjuk az illetékeseknek a bejelentést.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szivacs, paplan, műanyag, kommunális szemét a belső parkoló felől a vaslépcső alatt”

A bejelentés időpontja: 2018.11.29.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.676145, 17.654273

Lakberendezést áruló győri bolt helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve vélt tulajdonosnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek