Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Győri Ipari Park melletti hófödte hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Győri Ipari Park melletti hófödte hulladéklerakatok

A Győri Ipari Park szélén illegális hulladéklerakatok hófödte és lankasztó látványa fogadja az arra járó utazókat és a hulladékvadászokat.

A bejelentésben egy tipikus külterületi illegális hulladéklerakó helyszínről láthatunk téli képeket, ahol megfér a kommunális hulladéktól kezdve a veszélyes hulladékig minden. Tényleg minden! Győrből még erről a területről nem kaptunk bejelentést, de a korábbi bejelentések a településről ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szerint a győri mellékutat elönti a szemét hamarosan.

A bejelentés szerint a győri mellékutat elönti a szemét hamarosan.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Folyamatos veszélyes hulladék lerakás a természetben, Győri Ipari Park szélén. Helyszín: Győr, Tatai út, 813-as út találkozásánál, a körforgalom melletti régi Tatai út pár száz méteres régi zsákutcájában (térképfényképet mellékelek)”

Veszélyes hulladéknak minősülő gumiabroncsok és építési hulladék az út árkában.

Veszélyes hulladéknak minősülő gumiabroncsok és építési hulladék az út árkában.

A bejelentés időpontja: 2019.01.25.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.663531, 17.746713

[codepeople-post-map]

A Győri Ipari Park melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


Az ipari park a wikipedia szerint

A járműgyártás 110 éve köszönhetően a Rába Magyar Vagon- és Gépgyárnak hagyományosnak minősül. A Rábához kapcsolódóan számos kis és középvállalkozás tevékenykedett, és tevékenykedik a gépiparban. A holdinggá átszervezett Rába Járműgyártó Rt. ma három üzletágban tevékenykedik: futómű, járműipari alkatrészek és speciális járművek. A holdinghoz tartozó vállalatok 3700 főnek biztosítanak munkalehetőséget.

Győrnek a gépiparban illetve a járműiparban betöltött térségi központi szerepét elősegítette a Volkswagen csoport 1993-as letelepedése, amely mára cégcsoport, és a világ legnagyobb motorgyára. 2010-ben „körözte” le az addig vezető Toyotát. Hazánkban pedig a második legnagyobb árbevételt és a legnagyobb exportbevételt elérő vállalat. 2001-ben átadták az új motorfejlesztő központot. Az Audi Hungária Motor Kft. foglalkoztatottainak a száma 2007-ben 5415 fő volt, 2012-ben pedig elérte a 8000 főt. A járműiparhoz és az alkatrészgyártáshoz kapcsolódva további nagyobb vállalkozások: Nemak Győr Kft. (korábban Vaw, illetve Hydro Alumínium), Cooper Tools Hungária Kft., Ersblöh Hungária Kft., TIPA Vezérléstechnikai Kft., Jankovits Hidraulika Kft., Borsodi Műhely Kft., valamennyi a Győri Ipari Parkban található.

You may also like...