Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A pilismaróti Duna-part árterébe lerakott hulladék - Hulladekvadasz.hu

A pilismaróti Duna-part árterébe lerakott hulladék

A pilismaróti Duna-part árterébe rakták le ismeretlenek az illegális hulladékukat, amit egy nagyobb árvíz akár el is vihet.

Ehhez hasonló megoldásokkal lehet igazán hozzájárulni az óceáni szemétszigetek kialakulásához. A szemétkupac pár méterre van a parttól és annak árterében. Ha nem az illetékes, vagy egy önkéntesi csoport viszi el onnan az szemetet, akkor a Duna fogja.

A bontott hűtőtől mindenféle kommunális hulladék megtalálható a helyszínen.

A bontott hűtőtől mindenféle kommunális hulladék megtalálható a helyszínen.

A bejelents szövege:
„A 11-es úton Esztergom felé haladva Basahegy (Pilismarót) után kb 5-600 méterre van egy bevágás, amit a Google Maps is jelöl. A főúttól pár méterre beljebb van egy illegális lerakat. A mosógép alkatrésztől kezdve a plüssfiguráig minden van.”

Helyszín: 47.813377, 18.829390

A bejelentés időpontja: 2019.02.05. – a bejelentői aloldalunkon.

[codepeople-post-map]

A pilismaróti Duna-part helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...