Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A pilismaróti Duna-part árterébe lerakott hulladék

A pilismaróti Duna-part árterébe rakták le ismeretlenek az illegális hulladékukat, amit egy nagyobb árvíz akár el is vihet.

Ehhez hasonló megoldásokkal lehet igazán hozzájárulni az óceáni szemétszigetek kialakulásához. A szemétkupac pár méterre van a parttól és annak árterében. Ha nem az illetékes, vagy egy önkéntesi csoport viszi el onnan az szemetet, akkor a Duna fogja.

A bontott hűtőtől mindenféle kommunális hulladék megtalálható a helyszínen.

A bontott hűtőtől mindenféle kommunális hulladék megtalálható a helyszínen.

A bejelents szövege:
“A 11-es úton Esztergom felé haladva Basahegy (Pilismarót) után kb 5-600 méterre van egy bevágás, amit a Google Maps is jelöl. A főúttól pár méterre beljebb van egy illegális lerakat. A mosógép alkatrésztől kezdve a plüssfiguráig minden van.”

Helyszín: 47.813377, 18.829390

A bejelentés időpontja: 2019.02.05. – a bejelentői aloldalunkon.

A pilismaróti Duna-part helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek