Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Dobogó dűlő hulladéklerakatai Pécsett

Dobogó dűlő mindent elborító illegális hulladéklerakataira hívja fel a figyelmet a pécsi hulladékvadászunk a Baranya megyei település határából.

A településről már több alkalommal érkezett bejelentés, aminek zöme a település külterületeiről származik. A Pécsről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Illegális hulladéklerakattá vált eme táj.

Illegális hulladéklerakattá vált eme táj.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Ezúton szeretnem bejelenteni..hogy Pécs 6-os főút mellett a laktanya mellett Pécsvárad irányába több szemétlerakót észleltem, és egyszer láttam is.hogy kisteherautóval bemennek a laktanya mellett szemetet lerakni..le kellene zárni a bemenő utat..betontömbbel..vagy más lezárassál a 6-os út felől!  Kérem sürgős intézkedésüket! Üdvözlet.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.10.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 46.092400,18.281861

A pécsi Dobogó dűlő helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek