Dobogó dűlő hulladéklerakatai Pécsett

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Dobogó dűlő mindent elborító illegális hulladéklerakataira hívja fel a figyelmet a pécsi hulladékvadászunk a Baranya megyei település határából.

A településről már több alkalommal érkezett bejelentés, aminek zöme a település külterületeiről származik. A Pécsről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Illegális hulladéklerakattá vált eme táj.

Illegális hulladéklerakattá vált eme táj.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Ezúton szeretnem bejelenteni..hogy Pécs 6-os főút mellett a laktanya mellett Pécsvárad irányába több szemétlerakót észleltem, és egyszer láttam is.hogy kisteherautóval bemennek a laktanya mellett szemetet lerakni..le kellene zárni a bemenő utat..betontömbbel..vagy más lezárassál a 6-os út felől!  Kérem sürgős intézkedésüket! Üdvözlet.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.10.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 46.092400,18.281861

A pécsi Dobogó dűlő helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ez is érdekelhet: