Péterpuszta határában bontott nyílászárók és redőnyök

A pécsi Péterpuszta határában bontásból származó illegális hulladéklerakatra bukkant egyik helyi hulladékvadászunk. A bejelentését ezúton is köszönjük.

Gyakori probléma, hogy egyes emberek nem tudnak mit kezdeni hulladékukkal és szó szerint kiviszik a településük határába. Nekik ajánljuk figyelmükbe Kreatív Hobbik rovatunk redőny újrahasznosítási útmutatónkat.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egy nagyon szép környezetben elhelyezett, felújításból származó hulladék, ablakok, redőnyök. ”

A bejelentés időpontja: 2018.08.29. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag.

Helyszín/GPS: 46.020333, 18.203500

Péterpuszta helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet