Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Péterpuszta határában bontott nyílászárók és redőnyök

A pécsi Péterpuszta határában bontásból származó illegális hulladéklerakatra bukkant egyik helyi hulladékvadászunk. A bejelentését ezúton is köszönjük.

Gyakori probléma, hogy egyes emberek nem tudnak mit kezdeni hulladékukkal és szó szerint kiviszik a településük határába. Nekik ajánljuk figyelmükbe Kreatív Hobbik rovatunk redőny újrahasznosítási útmutatónkat.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egy nagyon szép környezetben elhelyezett, felújításból származó hulladék, ablakok, redőnyök. ”

A bejelentés időpontja: 2018.08.29. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag.

Helyszín/GPS: 46.020333, 18.203500

Péterpuszta helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek