Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Cigicsikkmentes Budapest februártól a BKK Zrt. támogatásával - Hulladekvadasz.hu

Cigicsikkmentes Budapest februártól a BKK Zrt. támogatásával

Cigicsikkmentes Budapest februártól felszólítással összesen 51 citylight plakát került kihelyezésre a budapesti tömegközlekedési megállókba a BKK Zrt. jóvoltából.

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány által meghirdetett Cigicsikkmentes február kihívás követően a cigicsikkek okozta hulladékprobléma és azok környezetszennyező mivolta belekerült a köztudatba.

Köszönhető mindez az országos sajtó figyelme felkeltésének és a lakosság széles körű tájékoztatásának. A környezetvédelmi szervezet a februári kihívása részeként nem csak a cigicsikkek okozta hulladékproblémára és annak megoldásaira akarja felhívni a figyelmet, hanem a leginkább érintett állami szervezeteket is szeretné bevonni a probléma orvoslásába.  Elsőként a Budapesti Közlekedési Központ a JÖN Alapítvány által készíttetett figyelemfelkeltő plakátok kihelyezésével járult hozzá Budapest cigicsikkmentes közlekedési megállóinak megvalósításához.

Az 51 cigicsikkmentes citylight plakát egyike az Örs vezér terén látható. A fotót egyik kedves olvasónk küldte ma reggel.

Az 51 cigicsikkmentes citylight plakát egyike az Örs vezér terén látható. A fotót egyik kedves olvasónk küldte ma reggel.

A történet itt még nem áll meg. Hamarosan a februári kihíváshoz újabb állami részvevők csatlakozhatnak.

A BKK Zrt.-nek köszönjük a program támogatását, a plakátok és plakáthelyek biztosítását. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen nyitott állami szervezetre találtunk bennük.

Bízunk benne, hogy a cigicsikkmentes Budapest nem csak egy álom. Mindez rajtunk lakosokon múlik, hiszen minden fejben dől el.

Cigicsikkmentes február kihívás kiemelt alternatívái

A Cigicsikkmentes február nyomtatóbarát verziója letölthető innen.

You may also like...