Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ellend község szőlőhegye szemétdombbá vált - Hulladekvadasz.hu

Ellend község szőlőhegye szemétdombbá vált

Ellend község szőlőhegyét sokan nagyon, de nagyon rosszul értelmezik, mivel szó szerint illegális hulladéklerakó helyként használják.

Ez egyben a Baranya megyei település első bejelentése is, ami egy tipikus külterületi szemétdombot mutat be. Egy ilyen hulladéklerakat kitakarítása komoly összegekbe kerül általában az illetékes önkormányzatok számára.

A területet elöntötte a kommunális és építési hulladék is.

A területet elöntötte a kommunális és építési hulladék is.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok és környezetvédők! Baranya megyében Ellend község szőlőhegyén illegális szemétlerakót találtunk! Ott vettünk nemrég présházat és mikor megyünk felfelé elég undorító látvány fogad! Régebben ez a terület vályogvetőké volt és ide hordjak a szemetet,  törmelék, hűtő, műszaki cikkek,  papír hulladék stb.  Többször kotortak már rá földet, újra és újra gyűlik több méter mélyben lehet és szennyezi a vízbázist!  Kérem segítsenek felszámolni! Üdvözlettel, a bejelentő.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.17.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 46.0550025 18.3717434

[codepeople-post-map]

Ellend község szemétdombjának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...