Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Turai legelő Természetvédelmi terület melletti hulladékmező - Hulladekvadasz.hu

Turai legelő Természetvédelmi terület melletti hulladékmező

A Turai legelő Természetvédelmi terület melletti illegálisan lerakott nagy mennyiségű bontott elektronikai és elektromos, sőt kommunális hulladék található.

Természetesen ez sem, ahogy a korábbi több mint 3000 bejelentés se a természet műve, hanem az ember kapzsi környezet és önpusztító életmódjának a szüleménye.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A Turai erdőben a szennyvíztisztító közelében található illegális hulladéklerakások.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.25

Hulladék jellege: kommunális,  elektronikai, elektromos, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.595778, 19.622219

[codepeople-post-map]

A Turai legelő Természetvédelmi terület melletti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...