Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Turai legelő Természetvédelmi terület melletti hulladékmező

A Turai legelő Természetvédelmi terület melletti illegálisan lerakott nagy mennyiségű bontott elektronikai és elektromos, sőt kommunális hulladék található.

Természetesen ez sem, ahogy a korábbi több mint 3000 bejelentés se a természet műve, hanem az ember kapzsi környezet és önpusztító életmódjának a szüleménye.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A Turai erdőben a szennyvíztisztító közelében található illegális hulladéklerakások.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.25

Hulladék jellege: kommunális,  elektronikai, elektromos, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.595778, 19.622219

A Turai legelő Természetvédelmi terület melletti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek