Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fatönkök, építési hulladék a Fűrész közben

Fatönkök, építési hulladék és a felsorolásból ki nem hagyható műanyaghulladék rombolja a szépérzéket a zuglói Fűrész közben. A helyszín nem ismeretlen számunkra.

Budapestről kaptuk eddig a legtöbb illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést, s onnan is leginkább Zuglóból. Valamiért a szemetelők állandóan vissza-visszatérnek ebbe a kerületben vagy épp itt laknak. Korábbi bejelentések a helyszínről ide kattintva tekinthetőek meg. Volt már rosszabb is!

Fatönkök, építési hulladék a Fűrész közben

Fatönkök, építési hulladék a Fűrész közben

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hulladékvadászok! Zuglóban (1142) a Fűrész közben hatalmas halom hulladékot tettek le/gyűjtöttek össze. Építési törmelék, fatönkök, műanyaghulladék és még sok egyéb van egymás hegyén-hátán. Közbenjárásotokat előre is köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2019.08.13.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag

Helyszín/GPS: 1142 Budapest, Fűrész köz

Fatönkök és egyéb hulladék zuglói helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek