Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Alsóhatár út és Temető sarkán a XXIII. kerületben

Az Alsóhatár út és Temető sarkán illegális hulladékelhelyezés vélt felfedezni a bejelentő hulladékvadászunk Budapest XXIII. kerületéből.

A bejelentés azért elszomorító, hiszen a Fővárosban az FKF Nonprofit Zrt. évente egyszer INGYENESEN elszállítja a háztartásban feleslegessé vált nagy darabos hulladékokat. Érdemes lenne mindenkinek igénybe vennie ezt a szolgáltatást. A XXIII. Kerületből érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

Szégyellje magát az, aki ezt művelte. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szégyellje magát az, aki ezt művelte. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! XXIII. Kerületben az Alsóhatár út és Temető sarkán illegális hulladékelhelyezés.”

A bejelentés időpontja: 2018.03.29. A bejelentés közel 1,5 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, lom, műanyag.

Az Alsóhatár út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet