Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Avar összeszedése pofonegyszerűen

Az avar összeszedése sokaknak komoly gondot, fáradtságot, esetenként fejfájást okozó tevékenység. Nekik ajánljuk figyelmükbe az alábbi videót.

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencer, Környezetvédelem 1 percben című videós minisorozatot indított, amiben bemutat egyszerű, de nagyszerű praktikákat.

Ilyen az ősszel lehulló levelek által gondot okozó avar összeszedésének fárasztó feladata. Emiatt nagy öröm lehet sokaknak, hogy a mindössze 1 perces videóból minden kiderül.

Természetesen az avar összeszedése után ne égessük el, hanem minden esetben komposztáljuk azt.

Hisz tudjuk, hogy a komposztálás a zöldhulladék legegyszerűbb újrahasznosítása.

Amellett, hogy értékes humuszt kapunk komposztálásunk végeredményeként megóvjuk a tiszta levegőnket is.

Nevezz be Te is Magyarország II. Komposztáló-szépségversenyére, ahol nem a külső az első számú szempont, hanem a nemes cél.

Komposztálással kapcsolatos cikkeink a Komposzt rovatunkban található. Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánunk az avar összeszedéséhez és annak komposztálásához!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek