Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemétség történt Budakalászon!

Szemétség történt Budakalászon, ahova egy komplett fürdőszoba és fekete szemeteszsákokba tömött kommunális hulladék került a természet lágy ölélre. 

A helyszín egy tipikus esete annak, amikor ingatlanok felújítása után – vélhetően – az építkezési vállalkozó nem a hulladéktelepre, hanem a természetbe hordja ki a hulladékot. Az ilyen és ehhez hasonló megmozdulások alkalmával több tíz vagy száz ezer forintot tudnak spórolni az elkövetők, ami sajnos ahogy látjuk megéri.

A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 1038. Kőbányai út végén aszfaltos út után Berdó u. felé bal kézre a területet sitt lerakatként használják. Szerintem közel 100 köbméter hulladék van ide elhelyezve főleg ,,föld” jellegű.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.17.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 47.607956, 19.027802

A budakalászi szemétség helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek