Szentistvántelep szennyezett mezője Budakalászon

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szentistvántelep hulladékkal szennyezett mezőjére lett figyelmes budakalászi hulladékvadászunk, aki többször kitakarította a területet, de mára már elfogyott az ereje.

Mindenképpen dicséretes, hogy vannak olyan emberek, akik a szavak helyett tettekkel lépnek fel a szemétdombok ellen. Mindezt úgy, hogy közben háztartást vezet és két gyereket nevel. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Írtam az oldalukra is, de nem tudom elment-e. Szeretnék bejelenteni egy illegális szemétlerakóhelyet, vagyis sajnos ez egy elég nagy terület!!  Cím: Budakalász, Szentistvántelepen a Lugas és Puttony utca sarkától a mezőn egészen Pomáz lakott területéig ér!

Én is többször jeleztem a problémát, mar jó párszor összeszedtem a szemetet is, de sem kapacitásom sincs rá, se erőm! (2 gyerek mellett). Remélem Önök meg tudják oldani a problémát, mert ez hónapról hónapra egyre rosszabb! Köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.04.22. A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Szentistvántelep budakalászi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: