Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szentistvántelep szennyezett mezője Budakalászon

Szentistvántelep hulladékkal szennyezett mezőjére lett figyelmes budakalászi hulladékvadászunk, aki többször kitakarította a területet, de mára már elfogyott az ereje.

Mindenképpen dicséretes, hogy vannak olyan emberek, akik a szavak helyett tettekkel lépnek fel a szemétdombok ellen. Mindezt úgy, hogy közben háztartást vezet és két gyereket nevel. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Írtam az oldalukra is, de nem tudom elment-e. Szeretnék bejelenteni egy illegális szemétlerakóhelyet, vagyis sajnos ez egy elég nagy terület!!  Cím: Budakalász, Szentistvántelepen a Lugas és Puttony utca sarkától a mezőn egészen Pomáz lakott területéig ér!

Én is többször jeleztem a problémát, mar jó párszor összeszedtem a szemetet is, de sem kapacitásom sincs rá, se erőm! (2 gyerek mellett). Remélem Önök meg tudják oldani a problémát, mert ez hónapról hónapra egyre rosszabb! Köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.04.22. A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Szentistvántelep budakalászi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek