Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szentistvántelep szennyezett mezője Budakalászon - Hulladekvadasz.hu

Szentistvántelep szennyezett mezője Budakalászon

Szentistvántelep hulladékkal szennyezett mezőjére lett figyelmes budakalászi hulladékvadászunk, aki többször kitakarította a területet, de mára már elfogyott az ereje.

Mindenképpen dicséretes, hogy vannak olyan emberek, akik a szavak helyett tettekkel lépnek fel a szemétdombok ellen. Mindezt úgy, hogy közben háztartást vezet és két gyereket nevel. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Írtam az oldalukra is, de nem tudom elment-e. Szeretnék bejelenteni egy illegális szemétlerakóhelyet, vagyis sajnos ez egy elég nagy terület!!  Cím: Budakalász, Szentistvántelepen a Lugas és Puttony utca sarkától a mezőn egészen Pomáz lakott területéig ér!

Én is többször jeleztem a problémát, mar jó párszor összeszedtem a szemetet is, de sem kapacitásom sincs rá, se erőm! (2 gyerek mellett). Remélem Önök meg tudják oldani a problémát, mert ez hónapról hónapra egyre rosszabb! Köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.04.22. A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Szentistvántelep budakalászi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...