Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékpokol Budakalász – Üröm – Budapest határán

Hulladékpokol Budakalász – Üröm – Budapest határán, avagy egy újabb helyszín, ahova csak erős idegzetűek tegyék be a lábukat.

Túlzásnak tűnhet, de az olyan helyszíneken, ahol feltételezzük, hogy több tonna illegális hulladék hever azokat “hulladékpokolnak” nevezzük.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Békásmegyerről a Nagy-Kevélyre mentem november elején. Útközben bukkantam a csatolmányban fellelhető kupacokra. Budapest és Budakalász határa, koordináták kb :47.604681, 19.025000 Békahát/Ezüsthegy utca a google alapján.”

Hulladék jellege: kommális, építési, veszélyes.

A kép 2012-ből való, de a 2017-es képek szerint semmi se változott a helyszínen. / Fotó: Google Maps

A kép 2012-ből való, de a 2017-es képek szerint semmi se változott a helyszínen. / Fotó: Google Maps

Az úgynevezett hulladékpokol Budakalász – Üröm – Budapest határáról érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek