Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékpokol Budakalász - Üröm - Budapest határán - Hulladekvadasz.hu

Hulladékpokol Budakalász – Üröm – Budapest határán

Hulladékpokol Budakalász – Üröm – Budapest határán, avagy egy újabb helyszín, ahova csak erős idegzetűek tegyék be a lábukat.

Túlzásnak tűnhet, de az olyan helyszíneken, ahol feltételezzük, hogy több tonna illegális hulladék hever azokat „hulladékpokolnak” nevezzük.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Békásmegyerről a Nagy-Kevélyre mentem november elején. Útközben bukkantam a csatolmányban fellelhető kupacokra. Budapest és Budakalász határa, koordináták kb :47.604681, 19.025000 Békahát/Ezüsthegy utca a google alapján.”

Hulladék jellege: kommális, építési, veszélyes.

A kép 2012-ből való, de a 2017-es képek szerint semmi se változott a helyszínen. / Fotó: Google Maps

A kép 2012-ből való, de a 2017-es képek szerint semmi se változott a helyszínen. / Fotó: Google Maps

[codepeople-post-map]

Az úgynevezett hulladékpokol Budakalász – Üröm – Budapest határáról érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...