Iskolai tanszerek és minden más Budakalász szemétkupacában

Iskolai tanszerek és minden, ami kommunális hulladéknak minősül az megtalálható Budakalász külterületén található szemétkupacban.

Vajon kinek a csemetéje nőt fel és hagyta el a szülői házat, hogy már nincs szükség a korábban szép napokat is megélt iskolai tanszerekre?

A bejelentés szövege
“Üdvözletem, a hétvégén a csatolt képek szerinti hulladékkupacokba botlottam. A gazdáját vajon lehet azonosítani?”

A kisiskolás cuccok közt személyek akár személyazonosságot igazoló iratok is lehetnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kisiskolás cuccok közt személyek akár személyazonosságot igazoló iratok is lehetnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

Budakalász iskolai tanszerek szemétkupacának helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet