Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Láttál már brutálisan szemetes területet? – Íme a TOP 5


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Bemutatunk számotokra 5 olyan brutálisan szemetes területet, ahol az utóbbi években tényfeltáró hulladékvadász terepszemléket tartottunk.

Mindezt azért, mert a hulladékvadász mozgalom 4 éves és ezen apropóból egy videósorozatot indított Szebenyi Péter Youtube csatornáján, amiben minden apró részletet bemutat a mozgalom létrejöttétől kezdve egészen a 2020. január 1-én megújuló új rendszerig.

Íme a hulladékvadászos terepszemlés videó:

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány több mint egy éves fejlesztés után az új év első napján indítja el új rendszerét, aminek a neve Zero Emission Waste Management.

2020 január 1-je, a megújulás pillanata.

Célunk, hogy  az elkövetkező években nem csak Magyarországot, hanem az egész világot kitakarítsuk a mindent beborító mocsoktól. Részletek a videóban.

További részletek és forrás: peterszebenyi.com

Ha tudomásod van brutálisan szemetes területről, akkor kérjük írd meg kommentben!

Az utóbbi 4 évben tartott hulladékvadász terepszemléink ide kattintva elérhetőek.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek