Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Földbe ásott autógumik szennyezik a talajt Győrben

Földbe ásott autógumikra talált egy győri hulladékvadászunk a városának a hulladékudvar mögötti mezőn, amik már hosszú idő óta szennyezhetik a talajt.

A bejelentő nem ejt szót a helyszínen tapasztalható állapotok kialakulásáról, de bízunk benne, hogy a bejelentés hatására a terület hamarosan kitakarításra kerül. Győr városából érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege:
“Hatalmas autógumi temető Győr Szkíta utca, a hulladekudvar közelében. Látszik, hogy évek óta itt hever a sok autógumi, a növényzet egészen benőtte már.”  – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: autógumi.


Jelentsd be nálunk, ha illegálisan lerakott hulladékot látsz!

A bejelentéseidet a megújult Hulladékvadász rendszerében teheted meg az online felületünkön ide kattintva.

Továbbá a Hulladékvadász applikációnk segítségével:

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek