Kegyeletsértő szemetelés a győri temető mellett

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!
Nem először találkozunk kegyeletsértő szemeteléssel, de mindig meglep bennünket, hogy egyes emberekben nincs tisztelet nem csak az élők, hanem még a holtak iránt sem.

A bejelentő szerint ez nem az első eset, hogy a temető mellé ismeretlenek szemetet hordtak. Sőt, állítása szerint, ahogy az illetékes elhordja mások által illegálisan lerakott hulladékot pár napra rá a szemetelők ismét visszatértnek hulladékkal és kezdődik minden elölről. Az ebben az évben Győrből érkezett bejelentések elérhetőek a Hulladékvadász by Zeewa nagytérképéről.
Lerakónak nézik a győri temető szélét a szemetelők.

Lerakónak nézik a győri temető szélét a szemetelők.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeres…. Egy térfigyelő kamera sokat segíthetne ezen. Ahogy elviszik egy két nap és újra termelődik….” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: elektromos, kommunális, veszélyes.

A bejelentés időpontja: 2020.06.29.

A kegyeletsértő szemeteléssel kapcsolatos bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzat számára. Bízunk a mihamarabbi megoldásban és a tettesek felderítésében is.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: