Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Földbe nőtt hulladéktanúhegy Érd határán - Hulladekvadasz.hu

Földbe nőtt hulladéktanúhegy Érd határán

Hulladéktanúhegy őrzi ostoba emberek hagyatékát Érd és Sóskút határán egy Natura 2000-es természetvédelmi terület közelében.

Évek óta kapjuk az említett területről a bejelentéseket, ami bemutatja településeink határán uralkodó átlagos hulladékos helyzetet. Eme helyszínről érkezett korábbi bejelentések hatására kapott visszajelzésekből kiderült, hogy akkor területileg illetékes sóskúti önkormányzatnak nincs pénze a terület takarítására.

A bejelentésben szereplő képek nem a legjobb minőségűek, de teljes mértékben átadja a hulladéktanúhegy látványát.

A bejelentésben szereplő képek nem a legjobb minőségűek, de teljes mértékben átadja a hulladéktanúhegy látványát.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! Érden a Zengő utcai házak végében a természetvédelmi területtel határos helyen illegális szeméttelep! Autógumiktól és építési törmeléktől kezdve a bútorokig minden megtalálható! Google térképen jól látszik az utca irányából oda vezető kitaposott út, valószínű a környéken lakók hordták oda!” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: autógumi, építési.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben mégis megoldható lesz ennek az évek óta ott terpeszkedő hulladéktanúhegy végleges eltüntetése.

You may also like...