A Sümegi vár közelében építési hulladékhegyek

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Sümegi vár lábától pár száz méterre légvonalban bontásból származó építési hulladék rombolja nem csak a környezetet, hanem még a Balaton-felvidék látványát is.

A bejelentő állítása szerint már két éve gyűlik a bejelentés helyszínén a hulladék, ami már a helyi lakókat is zavarja. A mindösszesen egy képpel ellátott bejelentésból és a Google Maps műholdas képe szerint a terület szabadon bejárható, nincs elzárva. Ez jogilag sem megengedett, illetve bevonzhatja a helyszínre a szemetelőket is.

Az építési hulladékhegyek mögött a héttérben jól kivehető a Sümegi vár.

Az építési hulladékhegyek mögött a héttérben jól kivehető a Sümegi vár.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hölgyem /Uram! Két éve Sümeg szélére hordják az uniós pénzből fedezett beruházások hulladékát, a lakóknak most lett elegük VIGYE EL AKI INGYEN ODAHORDTA ÉS AKI EZT ENGEDÉLYEZTE” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

A sümegi hulladéklerakó helyszíne a Google Maps térképén is jól kivehető. / Fotó: google.com

A sümegi hulladéklerakó helyszíne a Google Maps térképén is jól kivehető. / Fotó: google.com

Hulladék jellege: építési és veszélyes hulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.07.24.

A Sümegi vár szomszédságából érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak bízva a kialakult állapotok megoldásában.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: