Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Veszprémvölgyi utca háztartási hulladéklerakatai - Hulladekvadasz.hu

Veszprémvölgyi utca háztartási hulladéklerakatai

Veszprémvölgyi utca háztartási hulladéklerakataira lett figyelmes a veszprémi hulladékvadászunk. Állítása szerint a helyszínen veszélyes hulladéknak minősülő elektronikai hulladék is található.

A képminőség nem a legjobb, de a lényeg kivehető a szemetes területen mindenféle hulladék megtalálható, amit még az olvadozó hó se tud eltakarni. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! A helyszín Veszprém, [codepeople-post-map] Mindenféle háztartási hulladék (bútor, mua. székek, játékok) és veszélyek hulladék (elektromos készülékek) vannak kihelyezve!”

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, építési.

 

A Veszprémvölgyi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...