Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Veszprémi Kádárta külterületén műanyag nyílászárók - Hulladekvadasz.hu

Veszprémi Kádárta külterületén műanyag nyílászárók

Veszprémi Kádárta külterületre műanyag nyílászárókat hordott ki valaki. Természetesen nevet és címet nem mellékelt a kihajított használt ablakok mellé.

A Veszprém város ezen településrészéről már korábban is érkezett bejelentés, ami szintén egy külterületi szemétdombról szól.

Bontott ablakok a Kádárta pusztáján. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bontott ablakok a Kádárta pusztáján. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Nem új keletű dolog Veszprém-Kádártán az illegális hulladéklerakás, de most nem is rossz állapotban lévő műanyag nyílászárókat hajítottak ki erdőterületen. Mellette nincs más hulladék, valószínűleg nemrégen kerülhettek oda.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.16.

Hulladék jellege: üveg.

Helyszín/GPS: 47.111025, 17.945355

[codepeople-post-map]

A veszprémi Kádárta külterületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...