Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debrecen, Kiserdő u. hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Debrecen, Kiserdő u. hulladéklerakata

Debrecen városából is folyamatosan érkeznek a hulladékos bejelentések. Ebből is látszik, hogy a probléma országos, sajnos mindenkit érint. Az alábbi bejelentés Kiserdő útról érkezett.

Az illegális hulladéklerakat az erdő szélén. Fotó: hulladekvadasz.hu

Az illegális hulladéklerakat az erdő szélén. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„A Debrecen-Józsa melletti erdőt egyes emberek hulladéklerakónak használják. Az Alsójózsai és Kiserdő utca kereszteződésénél szoktam bemenni az erdőbe, néhány méter után elágazik az erdei ösvény, és  jobbra folytatva utamat találtam a képen is szereplő illegális hulladékot húsvét előtt. Emellett az ösvény mellett számos zöld hulladék is található. Autóval megközelíthető a hely és sajnos ide hozzák ki egyes emberek a hulladékukat, ahelyett, hogy a hulladékudvarba vinnék, ha már úgyis kocsiba ülnek emiatt.  A hely GPS koordinátája a következő 47.607675, 21.595891.”

Hulladék jellege: kommunális, zöld hulladék.

[codepeople-post-map]

A Debrecen település határából érkezett bejelentést bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...