Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vecsésen a Teréz u. – Vaspálya u. sarok (Frissítve)


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Vecsésen a napokban lomtalanítás folyik. A tettes valószínűleg nincs tisztában a lomtalanítás fogalmával. Hiszen a lomtalanításkor a helyi hulladékgazdálkodási cég elviszi a házak elé kitett lomokat. Ennek ellenére a hulladék a vasúti átjáró mellett landolt.

Frissítve
2016.05.03.

A Vecsési Hulladékkommandó újra lecsapott

Korábban
2016.04.24.

A bejelentést a helyi szinten tevékenykedő Vecsési Hulladékkommandó egyik oszlopos tagjától kaptuk. A civil szerveződés zéró toleranciát hirdetett együttműködve a vecsési önkormányzattal az illegális hulladéklerakókkal szemben. Rendszeresen szervezett járőrőzést tartanak, melyek eseményként  is meghirdetésre kerülnek a Facebook-on. Minden eseményükre várják az önkéntes jelentkezőket, hiszen a “hulladékkommandósok” is civil vecsési lakosok.

A bejelentés szövege
“A lomtalanításkor elszállítható és a telepen ingyen leadható veszélyes hulladékot kiborítottak a vasúti átjáróhoz , egy egész konténernyit. Sajnos nincs szemtanú.”

Vecsésen, a Teréz u. - Vaspálya u. sarokán Fotó: hulladekvadasz.hu

Vecsésen, a Teréz u. – Vaspálya u. sarokán Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek