Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vecsésen a Teréz u. - Vaspálya u. sarok (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Vecsésen a Teréz u. – Vaspálya u. sarok (Frissítve)

Vecsésen a napokban lomtalanítás folyik. A tettes valószínűleg nincs tisztában a lomtalanítás fogalmával. Hiszen a lomtalanításkor a helyi hulladékgazdálkodási cég elviszi a házak elé kitett lomokat. Ennek ellenére a hulladék a vasúti átjáró mellett landolt.

Frissítve
2016.05.03.

A Vecsési Hulladékkommandó újra lecsapott

Korábban
2016.04.24.

A bejelentést a helyi szinten tevékenykedő Vecsési Hulladékkommandó egyik oszlopos tagjától kaptuk. A civil szerveződés zéró toleranciát hirdetett együttműködve a vecsési önkormányzattal az illegális hulladéklerakókkal szemben. Rendszeresen szervezett járőrőzést tartanak, melyek eseményként  is meghirdetésre kerülnek a Facebook-on. Minden eseményükre várják az önkéntes jelentkezőket, hiszen a „hulladékkommandósok” is civil vecsési lakosok.

A bejelentés szövege
„A lomtalanításkor elszállítható és a telepen ingyen leadható veszélyes hulladékot kiborítottak a vasúti átjáróhoz , egy egész konténernyit. Sajnos nincs szemtanú.”

Vecsésen, a Teréz u. - Vaspálya u. sarokán Fotó: hulladekvadasz.hu

Vecsésen, a Teréz u. – Vaspálya u. sarokán Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...