Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Városkép Romboló hatás - Az Egressy út 13 bontása - Hulladekvadasz.hu

Városkép Romboló hatás – Az Egressy út 13 bontása

Szeptember 18-án jelent meg a Városkép Romboló rovatunk „Omladozó Szellemház Zuglóban az Egressy úton” című cikke, bemutatva egy évek óta siralmas állapotban lévő elhagyott társasházat.

Városkép Romboló Az Egressy út felőli látkép a bontásról - Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Egressy út felőli látkép a bontásról – Fotó: hulladekvadasz.hu

Október 11-én a Hulladekvadasz.hu egy figyelmes bejelentője – megköszönve közbenjárásunkat – tájékoztatott minket arról, hogy az épület bontás alatt áll és szinte teljesen le lett bontva pár nap alatt. Csapatunk a helyszínre sietett és jó néhány fotóval örökítette meg ezt – a Kerület számára is – nagy eredményt, miszerint egy több éve lakatlanul álló épület sorsa végre eldőlt és életveszélyes állapotára való tekintettel bontásra lett ítélve.

20161012_174956_pano

A bontási terület a Francia út felől, számos munkagéppel a területen – Fotó: hulladekvadasz.hu

Már korábban – szeptember 28-án – beszámoltunk róla, hogy az épületet körbevették egy lazább figyelmeztető vaskordonnal elhelyezve feliratokkal miszerint életveszélyes és nem ajánlatos megközelíteni.

Azonban a fenti esemény mindenképpen magáért beszél és dicséretes, egyben szimbolizálva a Városkép Romboló rovatunk első komolyabb sikerét.

[codepeople-post-map]

You may also like...