Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Városkép Romboló hatás – Az Egressy út 13 bontása

Szeptember 18-án jelent meg a Városkép Romboló rovatunk “Omladozó Szellemház Zuglóban az Egressy úton” című cikke, bemutatva egy évek óta siralmas állapotban lévő elhagyott társasházat.

Városkép Romboló Az Egressy út felőli látkép a bontásról - Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Egressy út felőli látkép a bontásról – Fotó: hulladekvadasz.hu

Október 11-én a Hulladekvadasz.hu egy figyelmes bejelentője – megköszönve közbenjárásunkat – tájékoztatott minket arról, hogy az épület bontás alatt áll és szinte teljesen le lett bontva pár nap alatt. Csapatunk a helyszínre sietett és jó néhány fotóval örökítette meg ezt – a Kerület számára is – nagy eredményt, miszerint egy több éve lakatlanul álló épület sorsa végre eldőlt és életveszélyes állapotára való tekintettel bontásra lett ítélve.

20161012_174956_pano

A bontási terület a Francia út felől, számos munkagéppel a területen – Fotó: hulladekvadasz.hu

Már korábban – szeptember 28-án – beszámoltunk róla, hogy az épületet körbevették egy lazább figyelmeztető vaskordonnal elhelyezve feliratokkal miszerint életveszélyes és nem ajánlatos megközelíteni.

Azonban a fenti esemény mindenképpen magáért beszél és dicséretes, egyben szimbolizálva a Városkép Romboló rovatunk első komolyabb sikerét.

Latest posts by VRUMHAM (see all)

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek