Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Mezei Őrszolgálat tűzifát vágott rászoruloknak

A Rákosmeni Mezei Őrszolgálat tűzifát vágott a nehéz körülmények között élőknek a XVI. kerület vezetésével és a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkatársaival.

Ha a közterületeinken lévő fák kiszáradnak vagy az egészségi állapotuk olyan mértékben megromlik, hogy fasorfenntartási eszközökkel sem fordítható vissza akkor kivágásra kerülnek. A kivágott fák a kerületben maradnak és a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet Demeter utcai központjába kerülnek, ahol felaprítják tűzifának.

A tűzifát vágó részvevők. Fotó: Budapest XVI. Kerületi Önkormányzat facebook oldala.

A tűzifát vágó részvevők. Fotó: Budapest XVI. Kerületi Önkormányzat facebook oldala.

A korábbi évekhez hasonlóan a kerületben nehéz körülmények között élők idén is tudnak igényelni ebből a tűzifából rendkívüli települési támogatásként. Az ehhez szükséges nyomtatványokat egész évben folyamatosan a Napraforgó Család-és Gyermekjóléti Központhoz lehet benyújtani.

Forrás: Budapest XVI. Kerületi Önkormányzat

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek