Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
FKF Zrt. - Kerti zöldhulladék elszállítás pótlása - Hulladekvadasz.hu

FKF Zrt. – Kerti zöldhulladék elszállítás pótlása

A kerti zöldhulladék elszállítás potlásáról az FKF Nonprofit Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a korán beköszöntő tavaszi időjárás, valamint a rendkívül nagy mennyiségben kihelyezett kerti zöldhulladék miatt a rendelkezésre álló járműkapacitás kevés a tavasszal elindult szolgáltatások (lomtalanítás, zöldhulladék begyűjtés, tartálymosás) egyszerre történő, maradéktalan ellátásához.

Ezért az érintett zöldövezetes kerületekben a szolgáltatás megkezdése óta elmaradások tapasztalhatók. Társaság az elmaradt elszállítást április közepéig pótolja.

A zöldhulladék elszállítás hamarosan folytatodik. / Fotó: facebook.com/FKFZrt

A zöldhulladék elszállítás hamarosan folytatodik. / Fotó: facebook.com/FKFZrt

A 100 literes kerti zöldhulladékos zsákok darabonként vagy tíz darabos kiszerelésben megvásárolhatók 235 Ft/db áron (az ár tartalmazza a 27%-os áfát) az FKF Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban, a lakossági hulladékudvarokban, valamint szerződött partnereink értékesítési pontjain. A független értékesítési pontokon vásárolható zsákok ára eltérhet a Társaság által meghatározott ártól. A gyűjtőzsákok ára tartalmazza az elszállítás és a komposztálás költségét is.

A helyeként kintmaradt zöldhulladék. / Fotó: facebook.com/FKFZrt

A helyeként kintmaradt zöldhulladék. / Fotó: facebook.com/FKFZrt

Kérik, hogy a zöldhulladékot a hírlevélben feltüntetett, lakókörzetükre érvényes elszállítási napon legkésőbb reggel 5 óráig vagy az azt megelőző napon helyezzék ki. Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön!

A zsákokba helyezhető:
– lomb
– fa- és bokornyesedék
– nyírt fű
– gyom

Kérik, hogy a vastagabb faágakat legfeljebb egy méteresre darabolva, összekötve helyezzék ki. Amennyiben munkatársaik a zöldhulladékos zsákokban háztartási hulladékot, vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el. A komposztálás során a begyűjtött zöldhulladékból minősített, engedéllyel rendelkező talajjavító anyag készül.

Forrás: FKF Zrt. facebook oldala

You may also like...